Skip to content

Uutuus: Suunnittele oma messukäyntisi!

Suunnittele oma messupäiväsi ennakkoon tältä sivulta löytyvän työkalun avulla. Valitse Löydä ja näet kaikki mukana olevat yritykset sekä brändit. Koe avaa sinulle tapahtuman ohjelman ja mahdolliset  messutarjoukset löydät kohdasta Osta.  Messukeskuksen ravintoloihin pääset tutustumaan jo etukäteen, kun painat Nauti. Merkitse omat suosikkisi sydän-symboleilla, ne kerääntyvät Suosikit-sivulle, josta voit ne joko tulostaa tai vaikka jakaa laatimasi listan jollekin toiselle.

Toinen kätevä tapa saada messutärpit omaan taskuun on ladata Messukeskuksen mobiiliappi, josta löydät kaikki Messukeskuksen tapahtumat sisältöineen – myös Arenan! Sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille.

Alan ajankohtaisiin teemoihin ja tulevaisuuden näkymiin tarttuva ammattitapahtuma Arena tuo yhteen ostajat ja palveluntarjoajat 12.-14.10.2016 Messukeskuksessa, Helsingissä.

Tapahtuma keskittyy liikuntapaikkojen rakentamiseen, ylläpitoon ja perusparantamiseen sekä kuntokeskusten varusteiden ja laitteiden hankintoihin.

Tervetuloa messuille päivittämään tietosi ja tapaamaan kollegoja ja yhteistyökumppaneita!

Tapahtuman puheenvuorot tarjoavat ajankohtaista ja kohdennettua tietoa alaa puhuttavista teemoista. Ohjelmassa tullaan kuulemaan muun muassa lähiliikunnasta, turvallisuudesta ja standardeista sekä liikuntapaikkojen elinkaarimallista.

Lisäksi samanaikaiset tapahtumat FinnBuild, InfraExpo, ViherTek sekä Jäte, Vesi, Ympäristö tarjoavat kaikille rakentamisen alan ammattilaisille hyödyllistä tietoa.

Arena-messut palkitsee Vuoden liikuntateon 5 000 eurolla

Suomen Messusäätiön lahjoittama myönnetään jo toteutetulle tai rakenteilla olevalle liikuntapaikalle tai sen osalle, jonka rakentamisessa tai korjaamisessa on kehitetty tai toteutettu jotain uutta. Voittaja julkistetaan Arena-messuilla.

Kilpailussa palkitaan innovatiivinen ja laadukas toteutus, esim.:

  • rakenteeltaan aivan uudenlainen
  • tarjoaa aiemmasta ja totutusta poikkeavia liikuntamahdollisuuksia
  • hyödyntää vanhoja, muuhun käyttöön suunniteltuja rakenteita innovatiivisella tavalla

Palkittava kohde on valmistunut tai korjattu vuosina 2015–2016. Palkinto voidaan myöntää rakennuttajalle, palveluntarjoajalle, urakoitsijalle, suunnittelijalle, laitevalmistajalle, maahantuojalle tai ylläpitäjälle. Hakuaika päättyy 28.9.2016. Jätä hakemus tästä

Voittajan valitsee liikuntaan ja liikuntapaikkoihin perehtynyt ammattilaisraati.
Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

 

Tiedätkö jo ammattimessujen hyödyntämisen veroedun?

Ammattimessuilla vieraileminen kannattaa hyödyntää henkilöstökoulutuksena!

Työnantaja saa veroedun kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on osa työntekijän palkallista työaikaa. Tarkemmat kriteerit ja ohjeet edun hakemiseen löydät Verohallinnon sivulta. Tervetuloa messuille kehittymään!